woensdag 19 september 2007

Plain Percy

Maandag was de veel gehypte show van Percy Irasquin. Een man die zijn zieligheid tot enorme hoogten weet te brengen. Jaja hij is gedumpt door investeerder Steve te Pas. Maar begrijp nou toch Percy, die man is een handelaar die centen wilde zien. Geen feeeriek geknutsel met WEER een satijnen wijde jurk in de bekende felle kleurtjes. HANDEL! Te Pas heeft zich te snel in de hype die Percy heet gestort en tot overmaat van ramp was Percy zo dom zijn naam aan die afknijper te verkopen. Smart move girl!


Dus nu kan Percy maar 1 ding doen: zijn zieligheid uitbuiten om credit en meelij te wekken bij de wannabe fashionista's die Nederland rijk is. Kijk, ik wil ook New York Fashion Week taferelen, maar om mijn ziel dan aan de eerste de beste te verkopen en mediageil op de bres te springen voor de stilist Percy, nee BAD IDEA.



En dan nu de kwaliteit van de show. Natuurlijk ken ik wel een paar van de aanwezigen. Onder andere een vriendin van me die zich heeft geergerd aan de gemaaktheid van het geheel. Gemaakt lang wachten, gemaakt fashionable lachen, gemaakte BN-ers die pretenderen OH zo veel verstand van mode te hebben. Gebakken lucht heerst in de Nederlandse modewereld, dat was u welbekend natuurlijk. Percy wist nog te melden dat TOUTE Nederland hem gebeld heeft na zijn debacle met Steve te Pas. " Nee Percy stop nou niet, de modewereld heeft je nodig!" En toen wist hij het- Hij moest DOOR! Dus bevinden we ons al bladerend door de foto's van de show. Talent heeft hij misschien wel, maar niet als vernieuwend of kundig of zelfs goed ontwerper. Hij heeft talent om doorsnee dingen te maken die in de smaak vallen. Deze man heeft nooit een docent gehad die eens zegt: "Het is hier geen modevakschool!" Laat een kind een jurk tekenen en ziehier een creatie van Percy. Het was een onsamenhangend zootje mooie jurken. Percy kijkt naar de grote shows en kiest daar de leukste dingen uit en maakt die zelf in een mooi stofje- net als op de modevakschool. Trapeze, blote rug, laagjes, embroidery, waar is nou het verhaal?


Oh en die kleffe met zijn koptelefoon was er ook.
Dit is Pauline's beste keus:





foto: www.mixitup.nl

Pauline

Geen opmerkingen: